Groei

Counseling | Coaching | Wandelcoaching | Stiltewandelingen | Ademtherapie | Ademcirkel | Relaxtherapie

Every day is a new beginning.
Take a deep breath and start again.

Ademtherapie (individueel)

Wat zegt jouw adem over jou? Adem jij voluit of beperkt? Wil jij je terug fysiek, mentaal en emotioneel vrij voelen?
Kies jij om het pad te bewandelen naar vitaliteit, vreugde, vrijheid en zelfvertrouwen?
Dan begeleid ik jou graag! Heb je bewust of onbewust gevoelens of herinneringen opgeslagen die jouw adem blokkeren dan help ik je daar doorheen te ademen met Transformational Breathing.
Transformational Breathing is een krachtig en veilig proces van een bewust gestuurde ademhaling waarbij veel zuurstof wordt ingeademd. Door deze open ademhaling kan je op een positieve manier invloed uitoefenen op je volledige levenswijze zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Iedere blokkade/saboteur die je opruimt geeft je meer vrijheid en vreugde in je leven. Ook voor onze kinderen is dit belangrijk want “de kinderen van vandaag, zijn de volwassen van morgen”.
Meer info over ademtherapie voor kinderen lees je op www.europeanschoolofbreath.eu

Wandelcoaching (individueel)

We ontmoeten elkaar in de prachtige omgeving van het bos, het park of een omgeving waar we rustig kunnen wandelen. Ik luister naar jou verhaal, waar loop jij tegenaan, wat zijn je behoeftes, wat maakt dat jij je niet goed voelt op dit moment in je leven. We nemen tijd – letterlijk een figuurlijk – om even stil te staan en om ons heen te kijken. We overleggen samen wat ik voor jou kan betekenen, hoe ik je kan begeleiden om jezelf terug beter te voelen, balans te ervaren, eigenliefde te creëren, terug de betere versie van jezelf te worden.
Waarom wandelcoaching?
Als je in de natuur bent, dan gebeurt er iets met je, je zintuigen worden meer geactiveerd. Je gaat veel meer waarnemen, je lichaam ontspant zich en je gaat rust ervaren in je hoofd en in je lichaam. We creëren een andere staat van zijn. Tegelijk kan je meer loslaten en je gedachten ordenen van zodra je in beweging komt. Terug naar de kern van jezelf gaan.

Relaxtherapie (individueel)

Heb jij nood aan ontspanning van lichaam en geest? Dan nodig ik je uit om even de stopknop in te drukken en tijd te nemen om te relaxen. Door je ogen te sluiten en rustig in en uit te ademen, voel je waar de spanning in je lichaam zich opstapelt. Jij zet jezelf even bovenaan aan de lijst en ik breng jou naar het “nu moment”  waardoor je kan ontspannen, jezelf terug kunt opladen en bewust kan genieten van een welverdiende massage.
De Ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest, heeft een reinigend effect, zorgt voor ontspanning, voedt en balanceert je fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.
De Marmamassage in combinatie met de Ayurvedische massage
Het masseren van de marmapunten helpt om energie en giftige blokkades te verwijderen uit het systeem. Dit verbetert de werking van interne organen. Zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant, weer in balans komt. Reinigt en voedt, stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Bestreidt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Activeert de bewustwording van het lichaam en de verlichting van de spierspanning.

Coaching | Counseling (individueel)

Bij coaching loop je tijdelijk even vast en heb je iemand nodig die jou terug begeleidt naar jouw pad. Samen even alles in het juiste perspectief zetten en de onbalans terug in balans brengen. Zodat jij weer verder kan.
Bij counseling gaan we meer werken aan de vicieuze cirkel, het steeds wederkerend patroon waardoor je vastloopt. Is het een probleem van vroeger, van nu of van de toekomst? Hoe zie jij jezelf, heb je genoeg zelfliefde, weet jij wie je bent en wat jij wil? Weet jij hoe je met je gevoelens en emoties kan omgaan? Hoe verloopt jouw communicatie naar anderen? Durf jij te zijn wie je echt wil zijn? Iedere persoon is uniek en als jij terug weet wat jouw behoeftes zijn en van daaruit terug gaat leven, kan je oprecht gelukkig zijn met jezelf. Dat is wat we allen willen: vreugde ervaren, genieten van het leven. Wat zo mooi is, is dat dit ergens diep in ons verschuilt zit en het mag weer deel uitmaken van ons leven. Jouw leven, jouw groeiproces!

Thema – stiltewandelingen (groep)

Wandelen in de natuur brengt je uit je hoofd in je hart.  De natuur brengt je ruimte en helderheid, leert je vertragen en kijken naar de dingen in het NU.

Kijk in de agenda voor de maandelijkse wandeling.

Ademcirkel (ouder/kind – groep)

Ademcirkel voor kinderen: wil jij als ouder, grootouder, opvoeder je kind, kleinkind, leerling ondersteunen als hij/zij zich onrustig, angstig voelt? Of wanneer hij/zij als sensitief kind kampt met een laag zelfbeeld, concentratie- of slaapproblemen. Door spel te introduceren in het ademen leren de kinderen een krachtige tool gebruiken en wij kunnen hen daar in begeleiden. Zodat ze zich opnieuw waardevol, vreugdevol, krachtig en liefdevol voelen.
Ademcirkel voor volwassen: samen van onbewust naar bewust leren ademen. Door met elkaar in verbinding te gaan en samen te ademen verhogen we het energielevel. Zijn we meer ontspannen, ervaren we meer vreugde, gaan we ons krachtiger voelen. Als je je onzeker voelt voor een persoonlijke sessies kan dit een eerste stap zijn, naar bewust ademen. Ik kijk alvast uit naar het najaar waar de workshops hopelijk terug kunnen starten.

Patricia Cools
Victor Govaerslaan 27 – 2170 Merksem
+32 474 95 28 76 | patricia@jouwgroeiproces.com

%d bloggers liken dit: